Kamerabevakning

Vi tar din integritet på allvar och har åtagit oss att följa den svenska personuppgiftslagen (PUL) och EU:s allmänna dataskyddförordning (GDPR).

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter såsom din bild och röstinspelningar genom våra säkerhetskameror med röstinspelning som är installerade i vår butik.

 

Vad är syftet med kamerabevakningen?

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter (kamerabevakning) är att säkerställa tryggheten och säkerheten för vår butik, våra anställda och våra kunder. De används också för att verifiera och bevisa ömsesidiga avtal mellan oss och våra kunder avseende deras beställningar.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Endast behörig personal har tillgång till dina personuppgifter. Vi säljer eller delar inte dina personuppgifter med någon tredje part.

Hur länge behåller vi dina personuppgifter?

För att säkerställa att våra kunder har gott om tid att hämta sina beställningar när det passar dem och för att komma ihåg ömsesidiga avtal lagrar vi deras beställningar i upp till (12) månader. Denna förlängda period gör det också möjligt för oss att verifiera beställningarnas giltighet i händelse av tvister. Som en rimlig balans mellan kundvänlighet och affärsbehov är lagringsperioden fastställd till 12 månader och är avgörande för vår verksamhet.

Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till och begära en kopia av dina personuppgifter som vi har samlat in. Du har också rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter eller begränsar behandlingen av dem. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss genom att klicka på knappen ”kontakta oss” nedan.

Kontakta oss

%d bloggare gillar detta: